Homepage / Diensten / Tuinaanleg

Tuinaanleg

Bent u de trotse eigenaar geworden van een nieuwe woning, lid van de tuincommissie van uw Vereniging van Eigenaren (VvE), of wellicht voorzitter van de ondernemersvereniging? Dan zoekt u vast een gedegen partij voor de tuinaanleg of de terreininrichting.

Direct offerte aanvragen

Van een kleine tuin tot grote parken

Hovenier van der Heijden is dagelijks in de weer met het inrichten van aantrekkelijke buitenruimtes. Tuinaanleg van de kleine stadstuin tot en met grote en complexe terreinen. Misschien heeft u nog geen idee van de inrichting of heeft u al een gedetailleerd tuinontwerp laten maken, wij komen vrijblijvend bij u langs voor een vakkundig advies vooraf. Daarna maken we een heldere en gespecificeerde offerte op maat.

Controle van de bodemkwaliteit

Allereerst gaat onze aandacht uit naar de bodemkwaliteit van uw tuin. De samenstelling van de grond moet geschikt zijn voor de gewenste beplanting, maar ook de draagkracht van de bodem is van groot belang voor het toekomstig gebruik. Elke keus wordt zorgvuldig afgewogen. Na uw schriftelijke opdracht pakken onze professionele teams de draad over. Zij overleggen met u de planning, werktijden en horen graag uw huisregels aan. Dan kunt u ondertussen gewoon door met uw eigen werk. Wel zo prettig, nietwaar?

Jarenlange ervaring

Hovenier van der Heijden heeft de afgelopen veertig jaar vooral veel kennis en ervaring opgedaan. Daarom zijn wij graag uw partner voor de aanleg van uw tuin of daktuin, de inrichting van uw terrein, schoolplein, bedrijfstuin of hoe u uw buitenruimte ook maar noemen wil.

  • Eigen personeel, eigen materieel.
  • Flexibel, niet alleen in planning maar ook in uitvoering.
  • Duurzame hovenier, met oog voor mens & dier.
  • U wordt geheel ontzorgd, wij stemmen alle werkzaamheden op elkaar af.
  • Met onze aanpak bespaart u tijd en onnodige extra kosten.
Neem contact met ons op

Uitmuntende nazorg van Hovenier van der Heijden

Na voltooiing van de werkzaamheden wordt de tuin samen met u opgeleverd en ontvangt u van ons onderhoudsadvies. Natuurlijk is het ook mogelijk het onderhoud door Hovenier van der Heijden uit te laten voeren. Zie daarvoor onze pagina Onderhoud.

Wilt u meer weten over onze aanpak, samenwerking of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvend voorstel.

Verder lezen over tuinonderhoud