Homepage / Branches / Particulieren

Particulieren

Hovenier van der Heijden begrijpt dat u als particulier op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren partij die uw wensen klein- en grootschalig kan doen uitkomen. Ook mensen met een klein budget zijn van harte welkom voor de optimale tuin.

Direct offerte aanvragen

Tuin van een eengezinswoning

De meeste eengezinswoningen hebben een voor- en achtertuin, dit zijn toch twee losse ruimtes die op verschillende manieren kunnen worden ingericht. Je kunt dezelfde stijl in de voor- en achtertuin doorzetten of er juist voor kiezen om de voortuin en achtertuin los van elkaar te realiseren in eigen stijlen. 

Tenslotte is je voortuin het aanzicht van je woning en hier zitten vaak andere wensen aan verbonden dan de achtertuin die meestal een andere rol vertolkt. Graag denken we met u mee over de mogelijkheden en gebruiksvormen.

Ik heb een eengezins- woning

Tuin van een hoekwoning

Met een hoekwoning heeft u vaak als voordeel dat er een grotere tuin aanwezig is, u heeft ook maar aan één kant buren wat een groter gevoel van vrijheid geeft. Er is hierdoor ook meer lichtinval aanwezig aan de vrije zijde, waardoor vaak extra zithoekjes gecreëerd kunnen worden. 

Ook is er vaak een extra ruimte om een schuurtje of overkapping te maken. Voor bijna alle type beplanting zijn hier geschikte plekjes te vinden(zon en/of (half)schaduw). Hovenier van der Heijden heeft hier veel ervaring in opgebouwd en geeft graag advies om de tuin in te richten, zodat het gebruik van de tuin optimaal is.

Ik heb een hoekwoning

Tuin van een vrijstaande woning

De tuin bij een vrijstaande woning heeft meestal een eigen oprit en een grote tuin rondom de woning.

Ook hoort er vaak een garage bij. Er zijn geen directe buren en hierdoor zijn er oneindig veel mogelijkheden om je tuin in te richten. Graag helpen wij u hierbij!

Ik heb een vrijstaande woning