Homepage / Diensten / Gladheidsbestrijding

Gladheidsbestrijding

Je weet ‘t in Nederland maar nooit! Daarom staan wij altijd paraat om in geval van gladheid uw terrein weer begaanbaar te maken. Strooien, vegen of schuiven behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bel gerust voor een doorlopend contract. Dan bent u verzekerd van preventieve gladheidsbestrijding op uw terrein. En het voordeel is: we zitten altijd in de buurt!

Direct offerte aanvragen

Traditionele technieken

Er zijn verschillende manieren waarop wij de veiligheid op uw terrein verbeteren in de winter. Alles leidt ertoe dat de ijzige plekken verwijderd worden voordat ze te groot worden. Met onze veegmachines, schuivers en strooimachines wordt uw terrein weer begaanbaar.

Vloeibare zoutstrooier IceFighter

Nieuw is onze vloeibare zoutstrooier ‘IceFighter’. Deze machine heeft de volgende voordelen:

  • Milieuvriendelijk: met deze nieuwe strooitechniek kan tegenover traditionele werkwijzen een besparing tot wel 75% op zout gerealiseerd worden, waardoor ook het milieu aanmerkelijk minder belast wordt.
  • Direct resultaat: met de zoutoplossing treedt de dooiwerking direct in, bij normaal strooizout moet eerst een scheikundige reactie van het zout met de luchtvochtigheid plaats vinden.
  • Hechting van het strooigoed: de zoutoplossing hecht onmiddellijk op het strooioppervlak (bijvoorbeeld de rijbaan) en kan niet door de wind van voorbijrijdende voertuigen weggewaaid worden. Hierdoor kan ook preventief aan gladheidsbestrijding worden gedaan.
  • Rentabiliteit: door de enorme besparing op zout worden niet alleen de kosten voor de strooimiddelen verminderd, maar ook de strooiwerkzaamheden.
Direct offerte aanvragen