Homepage / Branches / Overheid

Overheid

Als overheidsinstelling wilt u het overzicht houden en publieke plekken, gemeentelijke panden en grotere gebieden en wijken in perfecte staat terugzien. Met Hovenier van der Heijden geniet u van een uitzonderlijke expert met een multi-disciplinaire aanpak om de klus te klaren.

Direct offerte aanvragen

Gemeente en wijkberaad

Hovenier van der Heijden weet als geen ander dat u als gemeente en wijkberaad een mooie dynamiek zoekt tussen groen en functie in de publieke ruimte. U wilt de wijken verduurzamen? Mooi, want daar zijn wij goed in en enorme fan van.

Contact opnemen

Scholen en bijbehorende gebouwen

De groene ruimte rondom de basisschool is multifunctioneel. Het is een speelruimte, voor diverse leeftijden en soms wordt er ook nog in de avond uren door buurtgenootjes op gespeeld. Een groene omgeving bevordert de gezondheid. Bij natuurlijk spelen ontwikkelen kinderen zich op lichamelijk, sociaal en cognitief vlak.

Daarom is een groen-blauw schoolplein geschikt voor ieder schoolplein! Het is klimaatbestendig, gezond en biedt een natuurrijke speel- leeromgeving.

Lees meer over speeltuinen

Contact opnemen

Woningbouwverenigingen

Hovenier van der Heijden heeft al velen jaren ervaring in het onderhouden van diverse complexen van meerdere woningbouwverenigingen. Daarnaast zijn we ook graag tot dienst voor de losse opdrachten, zoals een boom verwijderen, achterpaden opschonen, nieuwe schutting plaatsen en/of beplanting snoeien. Hierbij ontzorgen we de toezichthouder door zelf een afspraak te maken met de bewoner(s), zo kunnen we kordaat plannen en de werkzaamheden uitvoeren.

Contact opnemen

Gemeentes

Hovenier van der Heijden is gespecialiseerd in het onderhouden van openbare ruimtes. We hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan in het werken volgens frequentie- en beeldbestekken. Onze projectleider zal in nauwe samenwerking met uw toezichthouder/directievoerder de uitvoering begeleiden. Hierin borgen wij de gevraagde kwaliteit, de UAV 2012 en bijbehorende zaken. De meeste projecten zullen via het aanbestedingstraject verlopen, maar ook voor losse (kleinschalige) klussen kunnen wij u tot dienst zijn.

Contact opnemen