Homepage / Branches / Zakelijke Markt

Zakelijke Markt

U wilt dat uw bedrijf een mooie, duurzame en groene uitstraling heeft. Hovenier van der Heijden heeft jarenlange ervaring in de zakelijke markt en voorziet uw kantoorpand(en) graag van die mooie groene uitstraling.

Direct offerte aanvragen

ZZP Bedrijf aan huis

Bij een bedrijf aan huis betekent het dat het aanzicht van uw woning en dus ook de tuin niet alleen een persoonlijke tintje heeft maar dat het het visitekaartje is van uw bedrijf. Hierdoor zijn er vaak specifieke wensen ten aanzien van de aanleg en het onderhoud voor de tuin, waar we u graag bij helpen.

Graag denken we ook met u mee over de mogelijkheden voor interieurdecoratie. Bloembakken kunnen uitkomst bieden voor een mooie scheiding tussen zakelijke en privéruimte.

Ik heb een bedrijf aan huis

MKB Bedrijf

Rondom uw mooie bedrijfspand is een mooie, functionele bedrijfstuin een pré. Het is het aanzicht van het terrein, maar ook de bezoekers/gebruikers kunnen er comfortabel en in alle rust lunchen. Een professionele uitstraling die past bij uw stijl en wensen. Of dit nu modern, duurzaam, landelijk of een combinatie is, wij helpen u graag!

Ik heb een MKB Bedrijf

Grootzakelijk en meerpandig

Beschikt u over een groot aantal panden / objecten wat ontworpen, aangelegd of onderhouden moet worden? Hovenier van der Heijden beschikt over een groot team van meer dan 50+ medewerkers en is altijd in voor een mooie uitdaging. Uw locaties zijn bij ons in goede handen, u krijgt hoog kwalitatieve service voor al uw panden / objecten tegen een scherpe prijs.

Ik heb meerdere panden / objecten